22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Çarşamba TSO'dan iftar yemeği

Samsun'un Çarşamba İlçe Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından Çarşambalı serbest muhasebeci ve mali müşavirlere iftar yemeği verildi.


Oskar Restoran'da verilen iftar yemeğine Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Hayvalı, Samsun Vergi Usul Müdürü Ersevinç Yılmaz, Gaziler Vergi Dairesi Müdürü Murat Kahramanoğlu, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Durmuş Sezgin, Genel Sekreteri Gültekin Sürül, SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri, Çarşambalı serbest muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.


İftar yemeğini her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini, bu yıl Samsun merkezde gerçekleştirilen iftar yemeğinde serbest muhasebeci ve mali müşavirlerle bir araya geldiklerini belirten Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, "SMMMO bizim kardeş kuruluşumuzdur. Müteşebbis camianın önemli kuruluşlarından olan SMMMO ile her zaman iyi diyaloglar içerisinde olduk. Bizlere her konuda yardımcı olmaktadırlar. İftar yemeğinde önemli bir görev üstlenen serbest muhasebeci ve mali müşavirlerle bir arada olmaktan onur duyuyoruz. Çarşamba TSO olarak ikili iyi ilişkileri önemsiyoruz. Yaptığımız çalışmalarda da bunu ön planda tutuyoruz" dedi.


Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Hayvalı da Çarşamba TSO'nun her zaman örnek bir kuruluş olduğunu, aralarındaki iyi diyalogların bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 21:11:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?