17
Mayıs
2024
Cuma
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Çarşamba'da NLP kursu

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde, NLP (Nevrolojik Leinguistik Programı) Uzmanı Ramadan Bakı tarafından Türk Eğitim-Sen üyelerine 21 saat NLP kursu verildi.

Türk Eğitim-Sen üyelerine verilen kursu başarı ile tamamlayan 30 öğretmene belgeleri verildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ramadan Bakı, "NLP Uzmanlığı kısaca beyin dili programı anlamına gelmektedir. Yani öğrencilerin yada her insanın hayal ettikleri yada hedefledikleri yolda ilerleyebilmeleri için bilinç altındaki çelişki ve gerçekleri göstererek ilerlemeleri gereken yolların çıkış noktalarını öğretme sanatıdır. Biz sadece yardımcı oluyor ve insanlarımıza yol gösterici oluyoruz" dedi.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 09:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat ALTIKAT IP: 85.99.197.xxx Tarih : 8.04.2005 18:11:27
Selamın aleyküm kıymetli büyüğüm Bekir bey ben Ankara dan Murat ALTIKAT nasılsınız öncelikle Çarşamba da Türk Eğitim Sen olarak böyle bir kursu faaliyete geçirdiğiniz için bir Çarşambalı olarak size teşekkürü bir borç biliyorum. Ben ankara da özel bir okulda görev yapmaktayım öğrencilerimle internette araştırma yaparken sizin haberinize rastladım gerçekten bu faaliyet çarşambalılar için büyük bir kazanç, kendinize iyi bakmanız dileğiyle selamlar ve sevgiler hürmetler...