19
Mayıs
2024
Pazar
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Çarşamba'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 2 kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Samsun-Ordu Karayolu’nun Helvacalı mevkiinde dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Çarşamba’dan Terme’ye seyreden Durmuş Ali Gülbudak (49) yönetimindeki 32 HE 810 plakalı kamyon, kontrolsüz şekilde dönüş yaptığı sırada aynı istikamete seyreden İsmail Demirbaş (29) idaresindeki GE-FB 1975 plakalı otomobile çarptı.
Kazada, otomobilde bulunan Hacer Demirbaş (25) olay yerinde öldü. Samiye Demirbaş (45) ve Ayşe Demirbaş (51) ise Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Cesetler, Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Otomobil sürücüsü İsmail Demirbaş ile Firdevs Demirbaş (45) da ağır yaralı halde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Otomobilin ön sağ koltuğunda oturan ve çarpmanın etkisiyle başı kopan Hacer Demirbaş’ın cesedi, ancak kazadan 4 saat sonra araçtan çıkarılabildi.
Kazanın ardından olay yerine gelen Demirbaş ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi. Ölenlerden Ayşe Demirbaş’ın oğlu İdris Demirbaş, "Allah’ım bu acıya dayanılmaz" diyerek feryat etti. İdris Demirbaş ve olay yerindeki diğer yakınlarını jandarma teselli etmeye çalıştı.
Kamyon şoförü Durmuş Ali Gülbudak ise, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İsmail Demirbaş ve eşi Hacer Demirbaş’ın kısa süre önce memleketleri Samsun’un Terme İlçesi Gölyazı Beldesi’ne yıllık izinlerini geçirmek üzere geldikleri ve yakınlarıyla birlikte bir tanıdıklarını ziyaretten döndükleri öğrenildi.
Samsun’da önceki saatlerde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında da 28 kişi yaralanmıştı.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2004 Pazartesi 08:42:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
reflex IP: 78.167.148.xxx Tarih : 27.07.2008 18:30:30

bu ne yaaaaaaa her gun bu Çarşamba'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı diye haberleri okumaktan devletin büyükleri görmezden gelemez artık su kazalara dur demenin zamanı gecmedimi yoldaki onlemlerin artırılması için tüm devleti göreve çagırmanın zamanı gelmedimi uyan TÜRK halkı uyan yoksa sıra sanada gelecek bunu sakın unutma TRAFIK CANAVARINA HAYIR DEMEK BOS IS KARAYOLLARININ MUTLAKA BU KAZALARIN BOL OLDUGU YERLERDE INCELEME YAPMALARI VEDE YOLDA MUTLAKA BIR HATA OLDUGU VE BU HATANIN DUZELTILMESI EN AZINDAN YOLDAKI ONLEMLERIN ARTIRILMASI ICIN BIR AN ONCE CALISMALARINA HIZ VERMELERI GEREKMIYOR BURADAN SESLENIYORUM YA YAP YADA YAPANA BIRAK KARDESIM BASARAMIYORSAN.....