19
Mayıs
2024
Pazar
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Dündar'a hayırlı olsun ziyareti

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Meclis Başkanı İrfan Karaçuha ve beraberindeki yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı makamında ziyaret etti.


Başkan Dündar'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, "İlçemizin ekonomik anlamda kalkınması için olmazsa olmazı olan, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi bir an önce hayata geçirilmelidir. Belediyemiz, şehircilik anlamında ihtiyaç duyulan hizmetleri sürdürmektedir. Ancak; ilçemizin ekonomik kalkınması için gerekli olan bu projede, belediyemizce de yapılması gerekenler vardır. Biz, Ticaret ve Sanayi Odası olarak, belediyemizle birlikte her zaman olduğu gibi, ortak hareket etmek istiyoruz" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Belediyesi Başkanı Hüseyin Dündar da, "Belediyecilik anlamında güzel işlere imza attık. Bu bağlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz de ilçemizin ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak bu denli önemli projelerinize gereken desteği vereceğiz. Çarşamba Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için daha öncede ortak girişimlerimiz olmuştu. Bu bağlamda yine sizlerle birlikte bu yolda çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 18:22:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?