19
Mayıs
2024
Pazar
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Dündar'dan AKP'lilere iftar

Samsun’un Çarşamba İlçe Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyelerine iftar yemeği verdi. 

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi ve belediye Meclisi’nin Çarşambalı üyeleri, Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Belediye binası yanında kurulan İftar Çadırı’nda düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda partili ve vatandaş da katıldı. 

Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunun altını çizen Başkan Hüseyin Dündar, ‘‘Çarşamba Belediyesi olarak bu yıl Ramazan etkinliklerinin 3. icra ediyoruz. Şuan içinde bulunduğumuz iftar çadırında her gün yaklaşık 700 kişiye iftar yemeği veriyoruz. Ada mevkiinde ramazan etkinliklerimiz sürekli devam ediyor. Etkinliklerimiz iftardan sonra daha da çeşitleniyor. Burada tiyatro Ramazan çarşısı ve konserler düzenliyoruz. Diğer taraftan Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde de benzer etkinler buluyor. Panel, konferans, sunum, tiyatro ve daha bir çok etkinliğimiz burada da sürdürülüyor. Ramazan etkinliklerine halkımızın kalımı çok iyi. Geleneklerimizin yaşatılmasına önem veriyoruz. Genç yaşlı tüm Çarşambalılar gün boyu devam eden ve iftardan sonra başlayan ramazan etkinliklerimize katlıyor. Halkın daha fazla katılımını sağlamak içinde faaliyetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 09:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?