24
Mayıs
2024
Cuma
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Düzenledikleri turnuvada şampiyon oldular

Samsun Çarşamba Kaymakamlığı tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleşen ve bu yıl üçüncüsü yapılan Çim Saha Futbol Turnuvası’nda kupalar sahibini buldu.

Çarşamba Yeşilırmak Stadyumu’nda Kaymakamlık ve Memur-Sen arasında oynanan final maçında penaltı atışları sonunda 5-3 üstünlük sağlayan Kaymakamlıkspor takımı şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Memur-Sen, üçüncülüğü Belediyespor alırken, yarı final maçında olay çıkaran Çınarlıkspor turnuvadan ihraç edildi. Turnuvaya katılan takımlara Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel tarafından çeşitli hediyeler verildi. Turnuva final maçına Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Emniyet Müdürü Mehmet Karakoç, Çarşamba İlçe Müftüsü M. Şemsettin Yediyıldız, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Köse, bazı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Turnuva sonrasında konuşan Kaymakam Nurettin Yücel, her yıl yapılan turnuvanın amacının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 04:47:11
Güncelleme :1 Temmuz 2005 Cuma 13:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?