16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Kanala düşen çocuk ölü bulundu

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde bir çocuğun, oyun oynarken vitesi boşa alması sonucu kanala uçan motosikletin sepetinde uyuyan 2 yaşındaki kardeşi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, baba Yusuf Tınkır (30) ve anne Necla Tınkır (28), çocukları Umut (10), Utku (5) ve Güllü (2) ile birlikte dün Beyyenice Köyü Yeşilırmak kenarına pikniğe gitti. Tınkır ailesinin pikniğe gittiği sepetli motosiklet, dönüş yolunda saat 17.30 sıralarında arızalandı. Motosikletin üzerine çıkarak oynayan Umut, vitesi boşa alınca motosiklet su kanalına uçtu. Motosikletin sepetinde uyuyan 2 yaşındaki Güllü suda kaybolurken, Umut anne ve babası tarafından kurtarıldı. Olay yerine çağrılan Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri, suda arama yaptı. Havanın da karanlık olması nedeniyle Güllü'ye ulaşamayan ekipler, arama çalışmasına ara verdi. 

Bölgede bu sabah arama çalışmasına yeniden başlandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de katıldığı arama çalışmasında, saat 13.00 sıralarında çocuğun cesedine ulaşıldı. Kanalın ağzındaki büzün girdabında çamura saplanmış halde bulunan küçük çocuğun cesedi, Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 19:00:47
Güncelleme :12 Şubat 2007 Pazartesi 09:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?