22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Kaymakam Yücel'e veda yemeği

Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine atanan Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel'e veda yemeği verildi.

Çarşamba ilçesinde 5 yıldır kaymakamlık görevini yürüten Nurettin Yücel, İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesi ile Eskişehir'e Vali Yardımcısı olarak atandı. Kaymakam Yücel'in onuruna Metro Milenyum Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Ağır Ceza Reisi Hazar Alim Turan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Eski Çarşamba Emniyet Müdürleri Sebehattin Artun ve Mehmet Karakoç, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yusuf Böke, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ayhan Ayar, Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

Kaymakam Yücel, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek, "Birlik ve beraberlik daha çok oluşturuldukça, Çarşamba daha güzel ve daha mutlu günlere daha hızlı ulaşacaktır. Buradan ayrılmak bizleri biraz üzse de, görev nerede verilirse oraya gitmek zorundayız. Bizlere verilen destek ve iyi diyaloglar nedeniyle herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşması sonrasında kendisi için yapılan pastayı da kesen Yücel, yemeğe katılanlarla tek tek vedalaştı. Kaymakam Yücel'e, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli tarafından plaket ve tablo hediye edildi. Nurettin Yücel, ilçeden yarın ayrılarak yeni görevine başlayacak. Çarşamba Kaymakamlığı'na atanan Bozyazı Kaymakamı Nusret Şahin'in ise yarın yeni görevine başlaması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 12:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?