19
Mayıs
2024
Pazar
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Kermesli açılış

Çarşamba İlçesi'nde Yağmur-Der adı altında yeni bir dernek faaliyete geçti. Yeni kurulan dernek tarafından tanıtım amaçlı kermes düzenlendi.

Yağmur-Der derneği için Terme Caddesi Toramanlar Petrol karşısına bir hafta sürecek bir kermesle açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışa Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakoç, idari ve mülki daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 Kermes 13 Aralık- 20 Aralık tarihleri arasında açık olacak. Dernek Başkanı Ayşe Altuntepe, dernek olarak bir haftadır faaliyette olduklarını belirterek, "Ancak hem yardım toplamak hem de sesimizi duyurmak adına böyle bir kermes düzenledik" dedi.

Altuntepe, amaçlarının kadınlar arasında sosyal aktiviteleri artırmak, eğitim vermek, öğrencilere sahip çıkmak, yardımcı olmak, ev hanımlarının aile bütçesine katkıda bulunmaları için el işlerini değerlendirmek olduğunu söyledi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise muhtaç vatandaşlara yardımda bulunmak üzere bir hayır kurumunun daha faaliyete geçtiğini ifade ederek, hayır dualarıyla açılış kurdelesini kesti.

çarşamba
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 08:35:24
Güncelleme :4 Mayıs 2005 Çarşamba 13:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?