19
Mayıs
2024
Pazar
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Kestanepınar' da domuz saldırısı

Samsun'un Çarşamba İlçesi'ne bağlı Kestanepınar Köyü'nde bir kişi, domuzun saldırısı sonucu yaralandı.
Çarşamba'ya 35 kilometre uzaktaki Kestanepınar Köyü'nde Mehmet Uzal (53), cuma namazı çıkışı evine giderken bir domuzun saldırısına uğradı. Yaralanan Uzal, Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cuma namazını kıldıktan sonra evine giderken domuzun saldırısına uğradığını belirten Uzal, "Domuz, eve giderken aniden arkamdan saldırdı. Ne olduğunu anlamadan beni yerden yere vurdu. Bacaklarımdan yara almama rağmen son anda domuzun gözünü parmağımla çıkardım ve kurtuldum" dedi.
Olayı gören köylülerden Şaban Savuk (52) ise, "Mehmet'in bağırdığını duyunca oraya koştuk. Ama biz gidene kadar domuz kaçmıştı. Orada bulduğumuz tahta parçalarını sedye yaparak, 5 kilometre karda yürüdükten sonra araçla hastaneye yetiştirdik" diye konuştu.
Köy sakinlerinden Hüseyin Ayan (50) da, "Ben köyün diğer yolunda giderken bağırma sesi duydum. Diğer arkadaşımla birlikte gittiğimizde arkadaşımızı yerde gördük. Karda yol bulamayan yabani domuzlar hep saldırıyor. Silahlarımıza izin verilmelidir. Ya bir çocuğa saldırsaydı ne olacaktı?" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 23:51:17
Güncelleme :17 Şubat 2006 Cuma 23:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?