16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Kılıç'tan Çarşambalılara müjde

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Çarşamba ilçesinin bu yılın sonunda doğalgaza kavuşacağını belirterek, "Çarşamba güzel oluyor, daha da güzel olacak" dedi. 

Samsun Çarşamba ilçesini ziyaret eden Milletvekili Kılıç, yaptığı ziyaretlerde Çarşambalılara çeşitli müjdeler verdi. Suat Kılıç, "2007 yılı içerisinde Çarşamba'ya 4 kolyemiz de takılacak. Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerini birbirine ve Samsun' a bağlayacak bu 4 köprüyü Yeşilırmak üzerine konduracağız. Yine Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'la birlikte ilçe yeni otogarına kavuşacak" diye konuştu. 

"Hanımlar özellikle buraya dikkat etsin, 2007 ve 2008 yıllarında özellikle evlerde ve iş yerlerinde doğalgaz kullanımına başlandığı yıllar olacak" diye müjde veren Kılıç, "Çarşamba Belediye Başkanımızla birlikte bu protokolü imzaladık, yani her şeyi bitti, resmiyetini kazandı. Sadece ihalesi ve inşaat süresi var. 2007 yılında her yerde demiyorum, ancak 2007 ve 2008 yılında Çarşamba mutlaka doğalgazına kavuşmuş olacak. Bunları ilk söylediğimizde hayal ve rüya gibiydi, ancak hepsi artık bitti ve gerçek oluyor" şeklinde konuştu. 

Havaalanı kargo tesislerinden bahseden Milletvekili Kılıç, şunları söyledi: "Çarşamba ve Bafra ovalarının yetiştirdiği her türlü mahsulü, her nerede bağımızda, bahçemizde ne üretiyorsak, işlenmiş olarak yani onları şoklanmış ya da dondurulmuş olarak dış pazara sevk edeceğimiz adresi orada inşa ediyoruz. Hava kargosu, hava taşımacılığını Çarşamba'ya getiriyoruz, hayata geçiriyoruz. İhalesi yapıldı, yer tespiti yapıldı, burayı yapacak olan şirket kuruluşu da gerçekleşti. Hatta bu kardeşiniz de kendi adına, Çarşambalılar arasına katmak adına sembolik bir hisse ile bu kargoyu yapacak şirkete ortak oldu. Yani artık Çarşambanın nüfusu Suat Kılıç'ı da ekleyerek bir kişi daha artmış olurken, benimde Çarşambalı olduğum tescillenmiş oldu. Çarşamba, Belediye Başkanımızın dediği gibi güzel oluyor ve daha da güzel olacak."
iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 14:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?