22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Milletvekili Yeni, esnafı dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, muhalefetin suni gündemlerle iktidarın önünü kesmeye çalıştığını savunarak, bütün engellemelere rağmen Türkiye'ye hizmet yönünde kararlı bir şekilde yollarına devam ettiklerini belirtti. 

Milletvekili Yeni, partisinin Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ile ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyen Ahmet Yeni, tersane ve gemi söküm tesisi yatırımlarıyla ilgili taleplerle karşılaştı. "Tersane ne zaman yapılacak?" diyen esnafın sorularını cevaplayan Yeni, "Tersaneyle ilgili süreç devam ediyor. Gemi Söküm Tesisi de Samsun'un gündeminde. Ancak biz bölgemize zarar vermeden yapılacak her türlü yatırıma açığız" dedi. 

İş ve istihdam yönünde çevreyle ve insan sağlığıyla uyumlu her türlü projeyi desteklediklerini ifade eden Yeni, Türkiye'nin tarihinde ilk kez zamanında seçimleri yapacağını vurguladı. Yeni, "Herkes şaşırıyor ama gerçek bu. İstikrarlı bir çizgiyi yakalayan ülkemizin kalkınması yönündeki çabalarımız sürüyor. Olumlu sonuçlarını alıyoruz. Ülkemiz her alanda kalkınıyor. Bölgesinin en güçlü ülkesi olan Türkiye, artık eskisi gibi 2 cümleyle sallanmıyor. Bu böyle devam etmeli. Halkımız kavuştuğu huzuru kaybetmemek için gerekeni yapmalı" diye konuştu. 

Çarşamba İlçesi'ndeki çalışmaların yavaş ilerlediği yakınmalarıyla karşılaşan Yeni, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın bir anda çok büyük projelere başlamasından dolayı bir miktar yavaşlamanın hoş karşılanmasının doğru olacağını söyledi. Yeni, "Çarşamba'ya yıllardır ne yapıldı? Ülkemizin bir çok ilinden büyük olan bu güzel ilçemiz, son 2-3 yıldır yatırım yüzü görüyor. Başkanımız Hüseyin Dündar, seçilip yakasındaki AK Parti rozetini çıkararak hiçbir ayrım yapmadan ilçemize en güzel hizmetleri sunuyor. AK Parti'nin de benimseyip özümsediği gibi oy versin, vermesin herkesi kucaklayan bir anlayışla hizmetlerini sürdüren Hüseyin Dündar'ı yalnız bırakmayın. Destekleyin. Hepiniz görüyorsunuz, Çarşamba'ya sebze hali, otogar, köprü, yol, sera, kültür merkezi, ada rekreasyon çalışmaları, halı saha gibi çok önemli hizmetler kazandırılıyor. Bunların kıymeti bilinmeli" ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Yeni, köylere hizmet sürecinin hızlandırılacağını ve 2007'de yolsuz, susuz köy kalmayacağını da sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2007 Pazartesi 09:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yıldıray yıldızoğlu IP: 88.246.59.xxx Tarih : 22.02.2007 18:40:32
sayın vekilim ben çarşambanın yaycılar köyündenim şu an üsküdar belediyesinde memur olarak görev yapmaktayım sizin çarşambamızla devamlı ilgilenmenizden dolayı sizlere teşekkürlerimi borç kabul eder saygılarmı sunarım aynı zamanda 4 yıl tiyatro eğitimi aldım ve şu an enver seyitoğlundanda 6 aylık spikerlik kursu alıyorum 50 dizi ve 2 reklam filminde rol aldım kurtlar vadisi 14de polatla 58.bölumde elifle ve şubat soğuğunda 18.20.21. bölumlerde taşkın ballı ilhiyatçı ve ses getiren dizilerde oynadım mersedes ve modoko reklamlarda türkan şoray hülya koçyiğit perihan savaş ali sümeli gibi ünlülerle ve ses getiren dizilerde oynadım ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FİLMİ ÇEKMEK İSTİYORUM SAMSUNUMUZUN 8 MİLLETVEKİLLERİNİN VE ÇARŞAMBALI İŞ ADAMLARIMIZ DESDEK OLURKARSA KENT HABERDEN RİCAM SAYIN VEKİLİMİZE ULAŞTIRIRSA SEVİNİRİM