24
Mayıs
2024
Cuma
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Öğrencilerin sesini Mithat Yılmaz duydu

Pansiyonlu Yeşilırmak Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerin başlattığı "Kütüphane istiyoruz" kampanyası meyvelerini vermeye başladı.

Çarşambada Fındık Fabrikası sahibi olan iş adamı Mithat Yılmaz öğrencilerin bu kampanyasına destek verdi. Okul yönetimince belirlenen pansiyon bölümündeki bir odayı kütüphaneye tahsis edildikten sonra iş adamı Mithat Yılmaz tarafından kütüphanenin rafları, masa sandalye ve diğer masrafları karşılandı. Bir miktar da kitap bağışında bulunan Yılmaz, desteklerin devam edeceğini belirtti.

Okul Müdürü Mustafa Özdemir, "Öğrencilerimizin bu hassas davranışları ve istekleri karşısında duyarsız kalamazdık. Çalışmaları başlattık ve destekler gelmeye başladı. İşadamı Mithat Yılmaz’ın destekleri ve kırtasiyecilerimizle bazı vatandaşlarımızın desteği sayesinde ilk kitaplarımızı topladık. Yeteri kadar toplayana kadar devam edeceğiz. Bu yolda bizlere destek veren vatandaşlarımıza, basınımıza ve ilgililere teşekkür ediyoruz" dedi.

Kampanyayı başlatan okul öğrencisi Nihal Tüfek ise, "Okulumuzda kütüphane olması için başlattığımız kampanyamız beklenen ilgiyi bulamadı. İlçemizde eğitime ne kadar önem verildiği de böylece ortaya çıktı. Fakat bunun yanında duyarlı olan büyüklerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Ama eğitimi göz ardı etmeden tam tersine desteklenmesi için daha çok çalışmalıyız" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2005 Cuma 16:27:28
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 17:18:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meltem ışıtan IP: 81.214.66.xxx Tarih : 5.08.2008 09:19:06

Bu haberde emeği geçen herkez gayet çok iyi yayın yapmışlar iyi günler