24
Mayıs
2024
Cuma
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Öğrenciye Çanakkale dopingi

Çarşamba, Sağlık Meslek, Dikbıyık, Anadolu Meslek, Ticaret ve Ticaret Meslek, Yeşilırmak, İmam Hatip, Endüstri Meslek ve Kız Meslek Liselerinde okuyan öğrenciler arasında takdir ve teşekkür alan en başarılı 250 öğrenci ve 30 öğretmen, 5 otobüsle Çanakkale’ye geziye gitti.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 30 öğretmenle Çanakkale’ye geziye giden öğrenciler, burada çeşitli tarihi mekanları gezdikten sonra Cuma günü ilçeye geri dönecekler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, "İlçemizde yıl boyunca başarılı öğrencileri tespit ederek, bu öğrencilerimizi ödüllendirmek ve gelecek yıl daha çok başarı yakalamak için bu uygulamayı başladık. Bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bunların devamı gelecek" dedi.

Kafile başkanlığını İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker’in yaptığı gezi için düzenlenen uğurlama törene, Kaymakam Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Hürriyet Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aydın, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Köse, İl Genel Meclis Üyeleri, Metro Turizm yetkilileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 16:38:08
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 12:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?