20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇARŞAMBA - SAMSUN

OMÜ Rektörü'nden MYO müjdesi

Çarşamba Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Çarşambalı yöneticilerin azminin herkese örnek olması gerektiğini belirterek, “Meslek Yüksekokulu, Çarşamba'ya fakülte kurulması için de bir güven unsuru olmuştur” dedi.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. OMÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt'un da katıldığı ziyarette Kaymakam Nusret Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Ticaret Borsası Başkanı Mithat Yılmaz hazır bulundu.


Okul binası inşaatını kısa bir sürede tamamlayan Çarşambalı yöneticilerin azminin herkese örnek olması gerektiğini ifade eden Rektör Akan, Çarşamba Meslek Yüksekokulu'nun 2008-2009 eğitim-öğretim yılında 6 Ekim Pazartesi günü OMÜ ile aynı gün eğitim-öğretime başlayacağının müjdesini verdi.

Ticaret Borsası Başkanı Mithat Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Kaymakam Nusret Şahin'e teşekkür eden Rektör Akan, “Gerçekten de çok güzel bir eser ortaya çıkmış. Tabii buranın güzelliği öğrenci ile dolduğun da daha fazla ortaya çıkacaktır. Çarşamba'ya bunda sonra belki başka yüksekokullar ve fakülte için de bir güven oluşturan bir unsur olarak da kabul ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bizim üniversitemiz 4 Ekim'de eğitim ve öğretime başlayacak, Çarşamba Meslek Yüksekokulu da aynı gün eğitime başlayacaktır” diye konuştu.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan ve beraberindekiler, daha sonra Göğceli mevkisinde bulunan tarihi Çivisiz Göğceli Camii'ni ziyaret etti.


MYO Hizmet Binası yaklaşık 2 milyon YTL'ye mal oluyor. 2 kat ve toplam 4 bin metrekare yapı kullanım alanı bulunan okulda 12 derslik, kütüphane, 2 bilgisayar laboratuvarı, teknik resim salonu, 2 laboratuvar, anfi, çok amaçlı salon, kantin-kafeterya, 15 öğretim üyesi odası ve iç bahçe bulunuyor.

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 20:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?