22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Şüphenilen genç tutuklandı

Samsun'un Çarşamba ilçesi adliyesi önünde şüpheli hareketleriyle dikkat çeken ve üzerinde yapılan aramada tabanca ve kesici aletler bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.


Edinilen bilgiye göre, adliyede görülen cinayet davasını izlemeye gelen Engin Ş. (18) üzerinde silah olduğundan içeri girmedi. Adliye önünde şüpheli davranışlarıyla polisin dikkatini çeken genç gözaltına alındı.

Aranan gencin üzerinden Browning marka bir tabanca ve tabancaya ait olduğu belirtilen 8 adet mermi, kelebek tabir edilen bir bıçak ve 9 adet av tüfeği fişeği çıktı. Sorgulaması sonunda adliyeye sevk edilen Engin Ş. tutuklanarak Çarşamba Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma
sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 01:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
N.şencan IP: 88.226.175.xxx Tarih : 16.10.2007 18:38:55

nedense adalet hep bize gelince tecelli ediyor.iki insanın ölümünde azmettirici olan birisi beraat ediyor fakat Allah korkusu olmayan insanların ve yakınlarının mahkemede olduğu bi günde kendini korumak isteyen ve iki abisini bu insanlar yüzünden kaybetmiş engin kardeşimiz silah bulundurduğu için şuan içerde.kendisine geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda aramıza dönmesi dileğiyle.adalet önce silah bulunduranlarla değil silahı kullanmış ve iki can almış olan zanlılarla ilgi,li gerekeni yapsın lütfen.