19
Mayıs
2024
Pazar
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Tarım ve spor festivalinde çeşitli yarışmalar düzenlendi

 

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Geleneksel Yeşilırmak Kültür-Sanat Tarım ve Spor Festivali kapsamında; şeftali, karpuz ve buzağı yarışmaları düzenlendi.


Çarşamba Ada Mevkii’nde yapılan festivale Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Çarşamba Kaymakamlığı’na Vekalet eden Tekkeköy Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Çarşamba Belediye Başkanı ve Festival Komite Başkanı Hüseyin Dündar ve vatandaşlar katıldı. Milletvekili Çakır, Kaymakam Kıcıroğlu ve Belediye Başkanı Dündar, bütün standları tek tek gezerek yarışmaya katılan karpuz ve şeftalilerin tadına baktılar. Daha sonra, ziraat mühendisleri, şeftalilerin ve karpuzların kalitesini kontrol ederek, birinci üreticileri belirledi.
Şeftali yarışmasında Harun Sezer, karpuz yarışmasında Ali Kaftan ve buzağı yarışmasında Erdem Akbaş birinci oldu. Birincilere ödül olarak verilen plaket ve çeyrek altınları, Milletvekili Mustafa Çakır, Kaymakam Kamil Kıcıroğlu ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar verdi.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2004 Pazar 10:53:09
Güncelleme :12 Eylül 2004 Pazar 17:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?