22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

TSO üyelerine düşük faizli kredi

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Şekerbank arasında kredi protokolü imzalandı. İmza törenine, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Şekerbank Bölge Müdürü Fehmi Taytaş, Samsun Şube Müdürü Bahri Şen ve Çarşamba Şube Müdürü Seyyare Sevinç katıldı. 

Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, “Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinin ana bağlantısı durumunda bulunan ilçemiz, son yıllarda bankalar açısından adeta cazibe merkezi haline gelmiştir. Bu bağlamda, ilçemizde yeni açılmasına rağmen, müşteri memnuniyetinde büyük mesafeler kaydeden Şekerbank ile kredi protokolü imzalayarak, üyelerimize yeni alternatif krediler sunmuş olduk” dedi. 

Protokol çerçevesinde 9 ayrı kredi seçeneği bulunduğunu belirten, Şeker bank Bölge Müdürü Fehmi Taytaş, yapmış olduğu konuşmasında, "Azami limiti 50 bin YTL olan, aylık taksit ödemeli 36 ay vadeli, ticari kredimizde faiz oranı; 2. el taşıt kredilerinde uyguladığımız cari faiz oranına eşdeğerdir. Faizler 6 aya kadar vadeli kredilerde sabit tutulacak, 6 aydan 36 aya kadar vadeli kredilerde ise ilk 6 ay sabit kalmak şartıyla 6 ayı aşan süre için bankaca piyasa şartları doğrultusunda değişiklik yapılabilecektir. Kredi faiz oranımız yüzde 1.75'ten başlamakta olup, ihtiyaca göre çeşitli alternatifler de mevcuttur” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 18:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?