16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇARŞAMBA - SAMSUN

'Yol çalışmalarında rekor kırdık'

Samsun'un Çarşamba İlçe Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, 2006 yılı içerisinde planladıkları 100 bin metrekare asfalt ve kilit parke yol hedefini, yüzde 45 aştıklarını belirterek, "Hedeflerimizin de üzerinde bir performansla çalışıyoruz" dedi. 

Belediyenin yol çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Dündar, "Çarşamba Belediyesi olarak 2006 yılında olduğu gibi 2007 yılında da çevre düzenlemeleri ve kaldırım çalışmaları ile birlikte yol yapımı ve yolların tamir çalışmalarına devam ediyoruz. Kurban Bayramı ve kar yağışları nedeniyle ara verdiğimiz yol çalışmalarımıza bu günlerde tekrar başladık" diye konuştu. 

2006 yılı içerisinde planladıkları 100 bin metrekare asfalt ve kilit parke yol hedefini, yüzde 45 aştıklarını bildiren Dündar, "Yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz ilçemizde sorunlu yol bırakmamak. Şuana kadar yaptığımız çalışmalarla hedeflerimizin de üzerinde bir performans sergiliyoruz. Araç trafiğini rahatlatacak çalışmaların yanında yaya vatandaşlarımızı da görmezden gelemeyiz. Bu anlamda şehir merkezinde ve ilçemizin çevre bağlantı yollarında kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarımıza da özen gösteriyoruz. Sezonun açılmasıyla birlikte sıcak asfalt çalışmalarımıza da tekrar başlayacağız. Bu yıl gecen yıl ki yaptığımız çalışmalarımızla birlikte ilçemizde ki yol ve kaldırım sıkıntısını büyük ölçüde çözmüş olacağız" şeklinde konuştu. 

Çarşamba'da Yeşilırmak üzerine yeni bir köprünün daha yapılacağının müjdesini veren Başkan Hüseyin Dündar, konuşmasına şöyle devam etti: "Yine 2007 içerisinde Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından Ayvacık ile Salıpazarı'nı birbirine bağlayan yolda Yeşilırmak üzerine 4. köprü yapılacak. Bu köprü projesi çerçevesinde bizde belediye olarak sınırlarımız içerisinde gerekli imar değişikliklerini yaptık. Köprü muhtemelen Değirmenbaşı İlköğretim Okulumuzun biraz daha güneyinden karşıya doğru gecen bir güzergahta olacak."
iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 13:53:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?