22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇARŞAMBA - SAMSUN

Zincirleme trafik kazası: 1 ölü

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 2 yolcu otobüsü ile 1 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, Samsun-Ordu Karayolu'nun 41. kilometresinde Beylerce mevkiinde saat 19.05 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu istikamete seyir eden Orhan Aygüneş (42) yönetimindeki 19 SD 824 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeride geçip önce Resul U. yönetimindeki 52 DE 403 plakalı yolcu otobüsüyle, ardından da Hayrettin K. yönetimindeki 34 JKS 28 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada, hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan sürücüsü Orhan Aygüneş, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Aracın içinde sıkışan sürücü Aygüneş, Samsun Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekipleri ile Çarşamba Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1.5 saat sonra güçlükle çıkartıldı. Orhan Aygüneş'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Çarşamba Devlet Hastanesi'ne morguna kaldırıldı. Her iki otobüste bulunan yolcular, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. 

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 09:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?