23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Arazi yüzünden kan döküldü

Samsun'un Çarşamba İlçesi'ne bağlı Ataköy Köyü'nde bir şahıs ve eşi, arazi anlaşmazlığı yüzünden uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı av tüfeğiyle düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan 5 çocuk babası Davut Yıldız (43) ve eşi Semiye Yıldız (40), Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sırtından ağır yaralanan Davut Yıldız yoğun bakım servisinde, sol omzundan yaralanan eşi Semiye Yıldız ise ortopedi servisinde tedavi altına alındı.

Davut Yıldız, eşini ve kendisini arazi anlaşmazlığı yüzünden kardeşi Zeki Yıldız'ın (38) vurduğunu iddia ederek, "Babamızın bize verdiği yerleri kardeşim Zeki ile takas ettik. Bu yüzden aramızda anlaşmazlık çıktı. Cumartesi sabahı Zeki bana silah çekti. Ben kendisinden şikayetçi oldum. Bugün mahkememiz olacaktı. Sahur yemeğini yedikten sonra babamın yanına giderek, mahkeme konusunda bilgi edinmek istedim. Evden dışarı çıktığım sırada kardeşim bana av tüfeğiyle arkadan ateş etti. Silah sesini duyarak evden dışarı çıkan eşim Semiye Yıldız'a da ateş etti. Şikayetçiyim" dedi.

Jandarma ekipleri, olaydan sonra firarda olduğu iddia edilen Zeki Yıldız'ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2005 Pazartesi 16:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?