25
Mayıs
2024
Cumartesi
İLKADIM - SAMSUN

Demirtaş'tan taahhütler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, seçim ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürerek, seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor.
 

Karasamsun, Derecik, Ahullu, Kadifekale Mahallerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyen Demirtaş, yaptığı konuşmalarda göreve geldiklerinde uygulamaya koyacakları program ve projelerini anlattı. Hizmetten yoksun bırakılan bölgenin içler acısı durumunun büyük şehir mantığına yakışmadığını ifade eden Demirtaş, kendileriyle birlikte 29 Mart'tan itibaren eziyet döneminin sona ererek, hizmet döneminin başlayacağını söyledi.

Mahalle ziyaretlerinin ardından Kadıköy ve Selahiye Mahallesi'nde organize edilen mitinge katılan Başkan Adayı Necattin Demirtaş, coşkulu kalabalığa hitap etti. Demirtaş, yaptığı konuşmada, seçim öncelerinde kim tarafından yapılırsa yapılsın, nasıl ve hangi şekilde olursa olsun hayali söylem ve vaatlerle oy avcılığı yapanları halkın bu seçimlerde cezalandırarak tasfiye edeceğini vurguladı. Kamu hizmetlerinin her türlü özel çıkarın üzerinde olması gerektiği ve kamu görevlisinin, halkın hizmetinde bulunduğu bilinç ve anlayış içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, "Halkıma yapacaklarımın sözünü veriyorum. Yapamayacaklarımın sözünü bugüne kadar bulunduğum idarecilik hayatımda hiçbir zaman vermedim, aldatmadım, aldatan olmadım, bundan sonra da olmayacağım. İlkadım'ı, İlkadımlılarla birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Bu anlamda kalbi duygularımla İlkadımlılara söyleyeceğim ve altına imza attığım işte taahhüdüm; kamu hizmetlerinin her türlü özel çıkarın üzerinde olduğu ve kamu görevlisinin halkın hizmetinde bulunduğu bilinç ve anlayışla, halkın günlük yaşamını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarını en etkin, hızlı ve verimli biçimde karşılamak, hizmet kalitesini yükseltmek ve toplumun memnuniyetini artırmak için çalışmayı, görevimi insan haklarına saygı, saydamlık, katılımcılık, dürüstlük, hesap verebilirlik, kamu yararını gözetme ve hukukun üstünlüğü ilkeleri doğrultusunda yerine getirmeyi, din, dil, ırk, cinsiyet, felsefi, inanç, siyasi düşünce, yaş ve bedensel engelli ayrımı yapmadan, fırsat eşitliğini engelleyici davranış ve uygulamalara meydan vermeden, tarafsızlık içerisinde hizmet etme gereklerine uygun davranmayı, görevimi, görevle ilişkisi bulunan hiçbir gerçek veya tüzel kişiden hediye almadan, maddi ve manevi fayda veya bu nitelikte herhangi bir çıkar sağlamadan, herhangi bir özel menfaat beklentisi içinde olmadan yerine getirmeyi, kamu malları ve kaynaklarını kamusal amaçlar ve hizmet gerekleri dışında kullanmamayı ve kullandırmamayı, bu mal ve kaynakları israf etmemeyi, kişilerin dilekçe, bilgi edinme, şikayet ve dava açma haklarına saygılı davranmayı, hizmetten yararlananlara, çalışma arkadaşlarıma karşı ilgili, nazik, ölçülü ve saygılı hareket etmeyi ve kamu görevlileri etik kurulunca hazırlanan, yönetmeliklerle belirlenen etik davranış ilke ve değerlerine bağlı görev yapmayı ve hizmet sunmayı taahhüt ediyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 19:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?