18
Mayıs
2024
Cumartesi
İLKADIM - SAMSUN

Eski patronunu vurdurttu

15 BİN TL PARA VERİP ESKİ PATRONUNU VURDURTTU İDDİASI

Samsun'da bir kişi kiralık adam tutup eski patronunu tabancayla bacağından vurdurttuğu iddiasıyla gözaltına alındı. Azmettirici olduğu iddia edilen kişi ile birlikte silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen 2 kişi daha yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi Tınaztepe Sokak'ta 5 gün önce saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daire kapısının önünde kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğrayan Mustafa K.(47), sağ dizinden vurularak yaralandı.

 Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa K., tedavi altına alındı. Silahlı saldırganlar olaydan sonra kaçtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu silahlı saldırı olayını hırdavatçılık yapan Mustafa K.'nin daha önce yanında çalışan A.R.K.'nin (31) azmettirdiğini tespit etti. A.R.K. ile silahlı saldırıyı düzenleyen S.Ç.(20) ve U.D.(23), yakalanarak gözaltına alındı. A.R.K.'nin 150 bin TL alacağını tahsil edemeyince eski patronunu vurdurtmak için 15 bin TL karşılığında tetikçi tuttuğu iddia edildi. Polisteki sorgulanması tamamlanan 3 kişi, bugün akşam saatlerinde Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 17:41:04
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 19:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?