24
Mayıs
2024
Cuma
İLKADIM - İLKADIM - SAMSUN

İlkadım araç filosunu güçlendirdi

İLKADIM ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

İlkadım Belediyesi 20 adet yeni hizmet aracı daha satın alarak araç filosunu genişletti.

Kiralama yöntemi ile yapılan hizmet araç sözleşmelerini yenilemeyerek kendi araç parkını oluşturan İlkadım Belediyesi, yeni alım yaptığı 11 adet Ford Connect, 7 adet Ford çift kabin pikap, 2 adet Ford Transit minibüsü bugün itibariyle teslim aldı. Halka daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla araç filosunu büyüttüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Uzun zamandır planladığımız araç alımlarını bir bir gerçekleştirerek araç parkımızı güçlendiriyoruz. Hizmet kalitemizi yükseltmeye devam ediyoruz. Geçen hafta itibariyle 18 adet temizlik araçlarımızı teslim almıştık. Bugün de 20 adet hizmet aracımız geldi. Hedeflediğimiz araçlarımızı alarak araç parkımızı güçlendiriyoruz" dedi.

Belediyenin kendisine ait araçlarının kullanılamaz durumda olduğunu söyleyen Demirtaş, "Bizden önceki dönemde hizmet araçları kiralama yöntemi ile temin ediliyordu. Biz de yeni araçlarımız gelene kadar kiralama sistemi ile hizmetlerimizi belirli bir zaman sürdürdük. Kendi araç filomuzu oluşturarak hizmet kalitemizi daha da artıracağız" diye konuştu.

Araç filosunun genişleten İlkadım Belediyesi, hava şartları elverdiği takdirde, 20 adet hizmet aracı ile 18 adet temizlik aracının önümüzdeki hafta çarşamba günü "5 Yılda 25 Milyon Tasarruf" sloganı ile toplu kutlama töreni yapacak.

İLKADIM ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 17:33:02
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 21:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?