22
Mayıs
2024
Çarşamba
LADİK - SAMSUN
Belediye Sayfaları

Memur maaşlarına iyileştirme

Samsun'un Ladik İlçesi Belediyesi ile Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanlığı arasında, belediyede çalışan 29 memura aylık 161 YTL'lik "Yiyecek Yardımı" yapılması yönünde protokol imzalandı. 

Bem-Bir-Sen Başkanı Nurettin Sever, memurların asgari geçim standartlarının altında maaş aldığını belirterek, Ladik Belediyesi'nin "Yiyecek Yardımı" adı altında memurlarının maaşlarında iyileştirme yapmasının bütün belediyelere örnek olmasını istedi. Memur-Sen Başkanı İdris Maden, 161 YTL'lik desteğin memurlara bir nebze olsun nefes aldıracağına işaret ederek, "Hayırlı olsun. Çalışanların hak ve hukukunu gözeten idarecilere bütün kurum ve kuruluşlarda ihtiyaç var" dedi. 

Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan ise, belediyenin kısıtlı imkanları çerçevesinde 161 YTL'lik iyileştirmenin yapılabildiğini dile getirerek, "Gönlümüz daha fazlasını vermeyi isterdi. Bu iyileştirme çalışanlarımızın bir nebze rahatlamasını sağlayacaktır. Belediyeler halka hizmet için vardır. Memur arkadaşlarımız bugüne kadar gayretli çalışmış ve ilçemizde hizmetlerin yürümesine büyük katkı vermiştir. Biz de imkanlarımızı zorlayarak bu destekte bulunduk. Hayırlı olsun" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 18:28:31
Güncelleme :15 Şubat 2007 Perşembe 14:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?