17
Mayıs
2024
Cuma
TEKKEKÖY - SAMSUN

Dehşet saçan damat yargı önünde

Tekkeköy İlçesi’nde boşanma davası açan eşinin anne ve babasını, yazlıklarının önünde tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan damadın yargılanmasına devam edildi.

Edinilen bilgilere göre, olay yaklaşık 5 ay önce Tekkeköy İlçesi Çiftlik Mahallesi Costal mevkiindekinde meydana geldi. Yaklaşık 2 yıl önce ailesi Almanya’da yaşayan Yeşim Salkut ile evlenen Ahmet Güngör (25), şiddetli geçimsizlik sonucu boşanma davası açtı. Yeşim Salkut, olaydan sonra Hollanda’ya yerleşti. Kısa bir süre önce de Yeşim Salkut’un annesi Nuran Salkut (47) ve babası İbrahim Salkut (50), memleketleri Samsun’un Tekkeköy İlçesi Çiftlik Mahallesi Costal mevkiindeki yazlıklarına yerleşti. Çift, akşam saatlerinde evlerinde sohbet ederken damatları Ahmet Göngör’ün silahlı saldırısına uğrayarak hayatlarını kaybetti.

Olaydan sonra tutuklanan katil zanlısı Ahmet Göngör ve olay sırasında yanında olduğu iddia edilen arkadaşı Sercan Birinci’nin (19) yargılanmasına devam edildi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşmasında mahkeme heyeti, ölen karı kocanın vücutlarından çıkartılan mermi çekirdekleri ile olayda kullanıldığı iddia edilen tabancanın balistik incelenmesine karar verildi. Duruşma, şahitlerin dinlenmesi ve balistik raporunun beklenmesi için ertelendi.

Tekkeköy-İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 16:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?