30
Mayıs
2024
Perşembe
TEKKEKÖY - SAMSUN

Kutlukent,Canik'e bağlanmak istemiyor

Samsun'un Kutlukent Belediyesi Başkanı Hayati Tekin, beldenin tamamen Tekkeköy ilçesine bağlanmasını isteyerek, "Kutlukent beldesinin bir kısmının Canik beldesine bağlanmasına kesinlikle karşıyız" dedi.


AK Parti Kutlukent Belde Başkanlığı, beldenin bölünmeden Tekkeköy'e bağlanması için vatandaşlardan destek istedi. Kutlukent Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşma yapan AK Parti Kutlukent Belde Başkanı Osman Türk, Kutlukent beldesinin bölünmeden Tekkeköy İlçesine bağlanmasını istediklerini dile getirerek, "Ben bir siyasetçi olarak halkımızı düşünüyorum. Burada yaşayan halk dikkate alınmalıdır. Tüm belde halkı bölünmeden Tekkeköy'e bağlanmak istiyor. Gerekirse hep birlikte TBMM'ye gideriz" dedi.


Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin ise, Samsun'da bazı milletvekillerinin Kutlukent'in bir kısmının Canik'e bağlanması ile ilgili mecliste önerge verebileceği konusunda iddiaların olduğunu hatırlatarak, "Biz beldenin tamamen Tekkeköy ilçesine bağlanmasını istiyoruz. Beldesinin bir kısmının Canik'e bağlanmasına kesinlikle karşıyız. İstemediğimiz bir durum ile karşı karşıya kalırsak Kutlukent halkı olarak 150 otobüs TBMM'ye gider ve hakkımızı ararız" diye konuştu. Kutlukent'in bölünmeden Tekkeköy'e bağlanması gerektiğini ifade eden Başkan Tekin, "Kutlukent'te yaşayan halkın dikkate alınması gerekir. Ayrıca Tekkeköy ile Kutlukent halkı arasında her zaman için bir bağ oluşmuştur. Tapu işleri, vergi dairesi, nüfus kayıtları gibi işlemleri Tekkeköy'de yapılıyor. Ayrıca bir çok sosyal ve kültürel anlamda ortak yönlerimiz var" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2008 Pazar 20:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
canım IP: 88.226.212.xxx Tarih : 27.02.2008 11:49:21

siz nerden cıktınız şimdi biz tekkeköye zor bakıyoruz kaldı sızde gelin