18
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKKEKÖY - SAMSUN

Samsun: Tecavüz ettiğiği iddia edilen genç kızla mahkemede yüzleşti...

Olay, yaklaşık bir ay önce ilçenin Çostal mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi. Aracına alarak kaçırdığı Ayşe G.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan Selim Bak'ın yargılanmasına başlandı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Selim Bak, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, Ayşe G. ile kendi istediği doğrultusunda ilişkiye girdiğini iddia etti.


Yolda yürürken Selim Bak'ın yanına gelerek amcasının arkadaşı olduğunu söylediğini ve aracına aldığını ifade eden Ayşe G., "Önce araca binmek istemedim. Ancak, ısrarcı oldu. Amcamın adını söyleyip arkadaşı olduğunu söyledi. Aracını Costal mevkiine doğru sürünce tereddüt ettim. Bana 'korkma bir arkadaştan borç alacağım var. Onu almaya gidiyorum' dedi. Bir süre sonra başıma gelecek olayı tahmin edip kendimi araçtan aşağı atmak istedim. Ancak, pardüsemin kolundan beni yakaladı. Eşarbımı sıktı. Nefes almakta güçlük çekiyordum. Kendisine çok yalvardım. Ancak, beni bırakmadı ve tecavüz etti. Amcamın ilçede iyi bir çevresi var. Seçimlerde kimi desteklerse o kazanıyordu. Selim Bak'ın yakınını desteklemediği için benden intikam aldı. Şikayetçiyim" diye konuştu.


Genç kızın olayı anlatırken utanması ve tereddüt içinde kalması üzerine mahkeme davayla ilgili gizlilik kakarı olarak, duruşma salonunda bulunanları dışarı çıkartıp yargılamayı öyle sürdürdü. Duruşma, şahitlerin dinlenmesi için ertelendi.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 17:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?