17
Mayıs
2024
Cuma
TEKKEKÖY - SAMSUN

Samsun Tekkeköy'de damat dehşeti: 2 ölü

Edinilen bilgilere göre, 1.5 yıl önce ailesi de Almanya’da yaşayan Yeşim Salkut’la evlenen Ahmet Güngör (24), şiddetli geçimsizlik sonucu boşandı.

Yeşim Salkut boşanma olayından sonra Hollanda’ya yerleşti. Kısa bir süre önce de Yeşim Salkut’un annesi Nuran Salkut (47) ve babası İbrahim Salkut (50) memleketleri Samsun’un Tekkeköy İlçesi Çiftlik Mahallesi Costal mevkiindeki yazlıklarına yerleşti. Çift akşam saatlerinde evlerinde sohbet ederken, Almanya’dan tatile gelen ve arkadaşları Atanur Gümüş (25) ve Sercan Birinci’yle (19) alkol alan eski damat Ahmet Güngör, bir araçla yazlığın önünde durdu. Balkonda eşiyle sohbet eden eski kayınpederini düğün masraflarını istemek için demir kapının yanına çağıran Ahmet Güngör, bir müddet konuştu.


Eski damat Ahmet Güngör’ün evlilik için 7 bin Euro masraf yaptığı ve bu parayı istediği öğrenilirken, kayınpeder İbrahim Salkut’un bu konunun bu şekilde çözümlenemeyeceğini ve tarafların büyüklerinin devreye girerek bir orta yolun bulunmasını istediği ileri sürüldü. Tartışma üzerine belindeki silahına sarılan Ahmet Güngör, eski kayınpederi İbrahim Salkut’a 3 kurşun sıktı. Ardından da arkadaşı Atanur Gümüş’ün, Nuran Salkut’a kurşun yağdırdığı tespit edildi.
İbrahim Salkut olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nuran Salkut ise ameliyat masasında öldü.


Olaydan sonra Tekkeköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Ahmet Güngör, Atanur Gümüş ve Sercan Birinci, sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Ölen çift ise yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere memleketleri olan Çarşamba’nın Ercili Köyü’ne gönderildi.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2004 Salı 11:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?