19
Mayıs
2024
Pazar
TEKKEKÖY - SAMSUN

'Tekkeköy'ü almak için söz verdik'

AK Parti Tekkeköy İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın desteğiyle, Tekkeköy'ü AK Parti'yle kavuşturacaklarını söyledi.


AK Parti Tekkeköy İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, seçim bölgesinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Tekkeköy'ü AK Parti'yle buluşturmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Togar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın da desteğiyle, Tekkeköy'ü AK Parti'yle kavuşturacaklarını hatırlattı.
Tekkeköylü vatandaşların Yusuf Ziya Yılmaz'ı çok sevdiğini dile getiren AK Parti Tekkeköy Belediyesi Başkan Adayı Togar, "Vatandaşlarımız Yılmaz'a, gezdiğimiz köylerde olsun, şehir merkezinde olsun, alkışlarla ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Başkan Yılmaz, Tekkeköylüler için bir şanstır" dedi.


Tekkeköy'ü iktidarlar buluşturmalarının ardından ilçenin hizmet anlamında büyük projeler göreceğini kaydeden Togar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Tekkeköy'ü özellikle kendilerinden istediğini ifade etti. Tekkeköy'ü AK Parti ile buluşturmak için Erdoğan'a söz verdiklerinin altını çizen Hasan Togar, "Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın da desteğiyle, hazırladığımız projeleri hayata geçirmek için sizlerden oylarını istiyoruz. Göreceksiniz, Tekkeköy sahipsiz kalmayacak, her geçen gün büyüyen kabuğunu sığmayan, daha büyük bir ilçe haline gelecek” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 16:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?