16
Mayıs
2024
Perşembe
DURAĞAN - SİNOP
Belediye Sayfaları

AKP'den yaşlılara ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM) tarafından, '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' etkinlikleri kapsamında Durağan ilçesinde yaşlılar ziyaret edildi. AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Sinop YKM Başkanı Nevin Mayoğlu, AK Parti Durağan İlçe Başkanı Mustafa Özlü ve YKM üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, yaşlı vatandaşların sorunları dinlendi.

Etkinlik kapsamında 88 yaşındaki Ayşe Altındağ'ı ziyaret eden AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, sevgiye en çok muhtaç olanların yaşlılar olduğunu belirterek, "Yaşlılara sevgimizi, onların onuruna saygı duyarak gösterebiliriz. Onura saygı duymak, sevgide ölçülü olmaktır. Bizler yaşlılara gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmaya başardığımız ölçüde, yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz" dedi.

Sinop YKM Başkanı Nevin Mayoğlu ise yaşlıların giderek artan nüfuslarıyla toplumda yer aldığını belirterek, "Her 1 Ekim'de, biraz daha yaşlandığımızı hatırlıyoruz. Dolayısıyla bu geçen süreçte olgunlaştığımızı, durulduğumuzu, kaybettiklerimizi ve kazandıklarımızı fark ediyoruz. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz, örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlara verdiğimiz değerle geleceğimizi yeniden kuracağız. 21. yüzyıl ortalarından itibaren yaşlı ve genç nüfusumuz eşitlenmiş olacaktır. Dolayısıyla yakın gelecekte hayatımızda yaşlılar bugünkünden daha fazla yer alacaktır. Bunun bilincinde olan partimiz, toplumsal değerleri merkeze alan yaklaşımıyla yaşlılarımızı biricik değerlerimiz olarak görmektedir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 19:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?