19
Mayıs
2024
Pazar
GERZE - SİNOP

Gerze Sinop için çok önemli

Sinop Valisi M. Hakan Güvençer, Gerze Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.


Sinop Valisi M. Hakan Güvençer göreve başladığı günden bu yana ilçeleri tanımaya yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Güvençer bu kapsamda Gerze ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Programı kapsamında Gerze Kaymakamı Metin Kubilay'ı da makamında ziyaret eden Vali Güvençer daha sonra Gerze İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurlarda eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi. Kalorifer Ateşciliği Kursu'nu bitiren kursiyerlere belgelerini de veren Vali Güvençer, merkez bünyesinde yapılan yeni kütüphaneyi de düzenlenen törenle açtı. Burada konuşan Vali M. Hakan Güvençer, "Göreve başladıktan sonra, Gerze ilçesiyle ilgili olarak genel bir bilgi aldım. İlçe konum itibarıyla zihinlerde güzel intibalar uyandırmakta. Burada yaşayanların oldukça şanslı olduğunu düşünüyorum. En önemlisi de Gerze'nin Sinop için taşıdığı önemin farkındayım. Bölgenin coğrafi şartları, yol durumu, yaz ayının kısa olması sebebiyle bölgemiz turizmde istenilen noktaya gelememiş. Yolların bitmesiyle birlikte ilçe ekonomisine çok ciddi katkılarının olacağına inanıyorum. Ayrıca bütün Gerzeli hemşehrilerime saygı, sevgi ve iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.


Güvençer daha sonra Gerze Devlet Hastanesi'ne giderek hastane yönetimi ve hastalarla görüştü. Sinop Valisi M. Hakan Güvençer gezi kapsamında Gerze Adliyesi, Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gerze Meslek Yüksek Okulu'nu da ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 16:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan melih Şengül IP: 85.102.215.xxx Tarih : 3.02.2009 13:29:24

bir gerzeli vatandaş olarak yeni valimizi tebrik eder işallah daha önceki dönemlerde hizmet etmiş eski sinop valisi şu anda hakkari valisi olan sayın Ayhan Nasupbey beyefendi gibi de sevilmesini dilerim saygılarımla.