22
Mayıs
2024
Çarşamba
GERZE - SİNOP

KÖYDES Projesi çalışmaları

Sinop'un Gerze ilçesinde, Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında yolların iyileştirilmesi çalışmaları sürdürülüyor. 

Çalışmalar kapsamında köy yollarının iyileştirilmesi için kış öncesi hummalı bir çalışma yürütülüyor. Gerze Kaymakam Vekilliği görevini yürüten Dikmen Kaymakamı Cahit Karatepe, KÖYDES kapsamında Sarımsak köyünde yol yapım malzemesi için gerçekleştirilen taş kırma çalışmalarını yerinde inceledi. 

Beraberindeki İl Encümen Üyesi İbrahim Dönmez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Ramazan Demircan ile birlikte çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Cahit Karatepe, KÖYDES çalışmalarının tüm il genelinde olduğu gibi Gerze ilçesinde süratle devam ettiğini söyledi. Sarımsak çayında ince taş olarak yapılan stabilize malzemelerin döküm ihalelerin daha önceden yapılmış olduğunu hatırlatan Karatepe, "En kısa zamanda köy yollarına kırılmış malzemenin dökülmesi gerekiyor.Yaz mevsimi bitmeden, yağışlar başlamadan bu çalışmaların biran önce yapılması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 13:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 78.163.150.xxx Tarih : 4.11.2008 20:16:26

acele etmeyin başka seçimleri bekleyin yarım saatlik yol üç saat sürüyor vatandaş biraz daha çeksin zevk alırsınız