23
Mayıs
2024
Perşembe
GERZE - SİNOP

Mucize kurtuluş!

Gerze'nin Şeyhli Köyü’nde 3 gün önce kaybolan ve 48 saat boyunca ormanda kalan 17 aylık bebek, arama kurtarma ekiplerince bulundu.

Yönetmenliğini Patrick Read Johnson’un üstlendiği "Bebek Firarda" adlı sinema filminin bir benzeri de Sinop’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Şeyhli Köyü’nde babaannesi Fatma Aydın’ın (78) uyumasını fırsat bilen minik Hamdiye, evlerinin ahşap kapısını açarak ormanlık alana gitti.

Yaklaşık 700 metre yürüyen ve kaybolan 17 aylık Hamdiye Aydın, ormanda 2 gece geçirdi. Köy halkı, jandarma ve Samsun’dan gelen arama kurtarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucu küçük kız, dün akşam saatlerinde evinden tam 700 metre ileride çalılıkların arasında ağlarken bulundu. Bebeği o anda ağlaması kurtarırken, minik Hamdiye’nin yakınları sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Ormanda vahşi hayvanlara rağmen hayatta kalmayı başaran küçük kız, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Psikolojisi bozulan ve etrafa korkulu gözlerle bakan minik Hamdiye’nin tetkikleri devam ediyor.

Doktorlar küçük kızın kısa sürede sağlığına kavuşacağını söyledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 11:55:47
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 16:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURCAN DEMIREL IP: 217.79.77.xxx Tarih : 30.06.2005 14:46:10
haberi bulgaristan varnadan okudum bende bir sinopluyum ve duydugum bu haber kesinlikle bir ihmarkallik sonucu ortaya ciktigini dusunuyorum .17aylik bir bebeginde okadar evden uzaklasmasi akil alacak sey degil.ama onemli olan dunya tatlisi o guzel bebegin bulinmasi.Allah yasadigiyla koysun ve uzun omur versin.Umarim ailesi bundan sonra daha dikkatli olur.cennet sinobaq sevgiler....