7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

AKP, Tokat adaylarını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Parti'si (AKP) Tokat'ta il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı.
Tokat Çocuk Esirgeme Kurumu Düğün Salonu'nda yapılan programa, AKP Tokat Milletvekili Ergün Dağcıoğlu ve belediye başkan adaylarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı törende ilk konuşmayı yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz, diğer siyasi partiler aday ararken, kendilerinin böyle bir sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, aday adaylarının içinden bir tane vekil seçtiklerini söyledi.
Meclis Hesapları İnceleme Komisyon Başkanı, AKP Tokat Milletvekili Ergün Dağcıoğlu, bir ulusal gazetede yayınlanan "Bak Şu Hesap Sorana" başlıklı habere tepki gösterdi. AK Parti Hükümeti'nin, ülkeyi yeniden dizayn ettiğini söyleyen Dağcıoğlu, "Önce kaçakları, sonra da yolsuzlukları, rüşveti, soygunu, hortumu mutlaka durduracağız demiştik. Bugün geldiğimiz noktada ise şeytanın aklına bile gelmeyen yöntemlerle dulun, yetimin hakkını gasp edenlerin şapkaları düştü, kelleri göründü. Yolsuzlukların üstüne nasıl gittiğimi artık sağır sultan bile duydu. Artık birilerinin nasırına bu kardeşiniz öyle basmaya başladı ki, bağırmaları arşı aladan duyulmaya başladı. Kendi paramızla aldığımız evi dahi spekülasyon yaptılar" dedi.
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Tokat belediye başkan adayı Doç Dr. Adnan Çicek, 28 Mart gününe kadar belediye başkan adayı olarak çok konuşacağını, çok fazla şeyler anlatacağını ifade ederek, "İnşallah 29 Mart'tan sonra da Tokat Belediye Başkanı olarak birlikte olacağız" dedi.
Belirlenen AKP  Tokat Belediye Başkan adayları ise şöyle:
Tokat Merkez Adnan Çiçek, Almus İlçesi H. Hüseyin Arıkan, Artova İlçesi Halis Bıyık, Erbaa İlçesi Mehmet Karaca, Niksar İlçesi İdris Şahin, Pazar İlçesi Şerafettin Pervanlar, Reşadiye İlçesi Turan Karaca, Sulusaray İlçesi Davut Kılıç, Turhal İlçesi Ali Gözen, Yeşilyurt İlçesi Süleyman Genç, Zile İçesi Sami Solmaz.
NURHAN SUİÇMEZ - TOKAT (İHA)
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2004 Cumartesi 18:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?