9
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

AKP'den durum değerlendirmesi

AK Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz, Nevşehir'de 2 günlük süreyle teşkilat içi değerlendirme çalışması yaptıklarını söyledi. 

AK Parti Tokat İl Teşkilatı tarafından 3-5 Kasım 2006 tarihleri arasında Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde gerçekleştirilen teşkilat içi değerlendirme çalışmaları sonrasında kente dönen Mustafa Boyraz, genel seçimler öncesi Nevşehir'de teşkilatı içi eğitim çalışması için karar alarak uyguladıklarını ifade etti.

Boyraz, "8 Temmuz 2006 tarihinde yapılan il kongresinden sonra yaz programında ağırlıklı olarak köy ziyaretlerinde bulunduk. 2007 yılı baharına kadar gitmediğimiz yer kalmayacak. 2007 yılı Allah nasip ederse seçim yılı olacak. Bu anlamda Nevşehir'e bağlı Kozaklı İlçesi'nde bulunan termal tesiste, AK Parti Tokat İl Teşkilatı'nın çekirdek kadrosuyla toplantı yaptık. Bu programa AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları katıldı. 2 günlük yoğun bir teşkilat içi çalışması yapıldı. Gündemimizde teşkilatın iç yapılandırılması, 11 Kasım 2006 yılında yapılacak olan büyük kongre ve 2007 yılındaki genel seçimler vardı. 11 Kasım'da yapılacak olan kongreye gitmek isteyen tüm vatandaşlarımızı ücretsiz olarak götüreceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu kongreye davet ediyorum. Ayrıca 2007 yılı için yapacaklarımız için bir dosya hazırladık. İlimizde KÖYDES kapsamında önemli çalışmalar yapıldı. 2007 yılında KÖYDES'le birlikte BELDES çalışması da başlayacak" dedi. 

Boyraz, kentte taşı taş üstüne koyma çabasında olduklarını kaydederek, "Kentte ağırlıklı olarak yapılacak ve yapılmakta olan prefabrik hastane, yeni Devlet Hastanesi, çevre yolu, Ordu-Ünye-Niksar gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk. Tokat-Niksar karayolunu duble yol çerçevesinde programa aldırıyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 16:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?