3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

AKP'den MHP'ye teşekkür

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu,"'Gezi Parkı" olaylarında 22 günlük süreci tahlil etme ve duruş anlamında MHP'ye teşekkür etmek lazım" dedi.

Parti binasında Gezi Parkı olaylarının ardından düzenlenen Ankara ve İstanbul mitingleri değerlendiren Başkan Eroğlu, sağduyulu bu mitinglerde belli noktalara cevap verildiğini kaydetti. Gezi Parkı olayları ile ilgili sosyal medya üzerinden yapılan asılsız haberlerin büyük Türkiye'nin yürüyüşünü engelleme amaçlı provokatif çalışma olarak değerlendiren Başkan Eroğlu, "Bu millet bu oyunu bozmak suretiyle Türkiye'mizin milletimizin bu yürüyüşüyle sizin bu eylemleriniz 'hayır diyoruz' dedi ve bu mesajı verdi. Olayların derinlerine inmeden sadece çevre eylemi olarak baktığınızda gerçekten haklı görüyorsunuz. Ama devamında marjinal guruplar tarafından devamında gezi parkının da işgal edilmesi ile birlikte gerçekleşen olaylar Türkiye'ye yakışmıyor" diye konuştu.

Gezi Parkı olayları ile ilgili 22 günlük süreçte MHP'nin tutumunu değerlendiren Başkan Eroğlu, "Bu süreci tahlil etme ve duruş anlamında MHP'ye teşekkür etmek lazım. Çünkü MHP'li kardeşlerimizin bu olaylarla ilgili oyuna gelmediğini gözlemliyorum. İstanbul Kazlıçeşme'deki bayrak olayı ile ilgili insanlar gelebilir, katılabilir. Orada partisel kimliğini gösterebilir bunu bizim engelleme gibi bir durumumuz yok. Onun haricinde partimiz tarafından tertip edilmiş böyle bir olayında olmadığını ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2013 Çarşamba 14:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yavru iktidar IP: 81.213.118.xxx Tarih : 19.06.2013 21:14:49

mhp bu duruşuyla yavru muhalefet değil, yavru iktidar olduğunu gösterdi. 2 partide olayları düzgün okuyamıyor. akp allah razı olsun  çok hizmet yaptı  fakat çok fazlada yanlış yaptı kul hakkı yedi adaletsizlikler haksızlıklar yaptı.  başbakanlarıda  hak arayanları aşağıladı azarladı. bugün bu olaylara dış güçlerin oyunu diye bakarsanız çok büyük hata yaparsınız. yarın olaylar başka türlü devam edecektir.