8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Alkan ailesine yardım eli uzandı

YARISI YIKILAN EVDE OTURAN AİLEYE YARDIM ELİ UZANDI

Tokat'ta yarısı yıkılan evde yaşam mücadelesi veren Alkan ailesine yardım eli AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'den uzandı.

Örmetliönü Mahallesi Şehit Muhittin Türk Sokakta babadan kalma evinin yarısı yıkılan 4 kişilik Alkan ailesi yaklaşık bir aydır zor günler geçiriyordu. Basında yer alan haberler üzerine vatandaşların yanı sıra aileye yardım eli AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'den de geldi. Ailenin yaşadığı durumu bizzat yerinde görerek anne Seval Alkan'la sohbet eden Yüksel, gerekli yardımların yapılması için girişimlerde bulunacağını kaydetti. Yüksel, şehrin merkezinde bu çağda bu kadar yoksullukla başa çıkmaya

çalışan aileyi görmekten dolayı çok duygulandıklarını ifade ederek, "Elimizden gelen yardımı yapacağız. Hanımefendinin eşinin at arabası ve atı varmış. Kayınpederi hastalığında bunu satmışlar. Bu anlamda en azından kendilerine tekrar bir akar sağlaması için at arabası ve at almalarını sağlayacağız. Bu ortamı görüp duygulanmamak mümkün değil. Gerekli yerlere durumu ileteceğim. Yoksulluk bir kader değil, inşallah çalışacaklar, ellerinden geleni yapacaklar, bizler de elimizden geleni yapacağız. Bu ailenin

dramına sessiz kalmak mümkün değil" diye konuştu.

Ramazan Bayramı öncesinde yaşanan olumlu gelişmeleri sevinçle karşılayan iki çocuk annesi Seval Alkan ise AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'e teşekkür etti.

YARISI YIKILAN EVDE OTURAN AİLEYE YARDIM ELİ UZANDI
YARISI YIKILAN EVDE OTURAN AİLEYE YARDIM ELİ UZANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 18:45:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 18:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hayır IP: 78.167.248.xxx Tarih : 8.09.2010 23:37:05

referandum var. her şey oy için. eğer öyle olmasaydı vekil hanımefendi tokat ın şehir içindeki berbat yolları adnan çiçek hazretlerine söyler yaptırırdı.