6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Arat yeniden aday!

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arat, ikinci dönem için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak 14 Şubat 2009 tarihinde göreve gelen Başkan Arat, 11 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan oda başkanlığı seçimlerinde göreve ikinci dönem için aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

Grand Ballıca Oteli'nde yapılan basın toplantısına seçimlere katılacağı yönetimi ile birlikte katılan Başkan Arat, bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmaların bireysel başarıdan çok oluşturdukları ekiple beraber yapılan doğru işlerin olumlu sonuçları olduğunu kaydetti. TSO olarak yaptıkları çalışmaları dile getiren Başkan Arat, az zamanda çok iş başardıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden beri içinde olduğumuz projelerle şehrimize katma değer sağladık. 2009 yılından bu yana başvuru sahibi ya da ortak sıfatıyla birçok proje hazırladık ya da hazırlanmasına destek verdik. Üreten bir oda olduk. Bu projelerle birlikte odamızın faydalandığı hibeler, odamız üyeleri başta olmak üzere şehrin tamamını ilgilendiren; ticari, sosyal, kültürel, turistik anlamda ilimizin gelişmesini sağlamaya yönelik faaliyetler için kullanıldı. Bu projelerin tamamından yaklaşık 1 milyon 100 bin TL hibe ilimiz lehine kaynak sağladık.

Çok önemli olarak gördüğümüz ve her şeye rağmen tamamlamayı başardığımız Gıj Gıj Tesisleri'ni ilimize ve üyelerimize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Harcamaların yapılan hizmetlerle birlikte artmış olmasına rağmen büyümeyi başardıklarını ifade eden Başkan Arat, "Odamız Bütçesi 4 yıllık süreçte 4 kattan fazla büyüdü. Deyim yerindeyse her yıl kendimizi ikiye katladık. Çalışmalarımız halen bitmedi. Önümüzdeki süreçte de Tokat TSO'nun yapacağı çok şey var. Nitekim lobicilik konusunda profesyonel anlayışla hareket etmeyi düstur haline getirdik. Oluşturmuş olduğumuz lobi faaliyetleri ve bu faaliyetleri başarıyla yürüten ekibimiz bu tür başarılı çalışmaların altına imza atmaya devam ediyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2013 Çarşamba 16:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdem IP: 78.170.148.xxx Tarih : 24.04.2013 22:47:01

sn baskan havaalanı konusunda neden geri duruyorsunuz, geçmiş donemlerdeki gibi bir heyet kurup neden ulastırma bakanlıgı vs gidip haftada 3,4 olan sefer sayısını 7, sefere cıkarmıyonuz, yeni havaalanı konusunda neden takıp etmıyonuz,,sıvıl toplum örgutleri ticari işletmecılık yapmaz yapamaz, dagın tepesıne buyuk bir yatırım yaptınız bunu oda olarak degılde sahıslara verip yap, işlet olarak yapsaydınız, adaylınız hayırlı olsun allah utandırmasın