7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Askeri araç devrildi: 13 yaralı

Tokat'tan Reşadiye ile Koyulhisar bölgesine giden askeri konvoyda yer alan ve askeri personel taşımada kullanılan kamyonun yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda kontrdolden çıkarak savruldu. Kazada 9'u hafif olmak üzere 13 asker yaralandı.

Kaza, ilçeye 20 kilometre uzaklıkta Yağmurlu Beldesi yakınlarında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. 7 Aralık'ta meydana gelen ve 7 askerin şehit edildiği saldırı ile ilgili sürdürülen operasyonlara katılmak üzere Reşadiye ile Koyulhisar İlçesi bölgesine hareket halindeki Tokat İl Jandarma Komutanlığı'na ait askeri konvoyda kaza meydana geldi.

Yağmurlu Beldesi yakınlarında yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda askeri kamyonlardan biri kontrolden çıktı. Yalpalayıp savrulan araç, yol kenarında güçlükle durabildi. Aracın savrulmasının etkisi ile açık olan arka kısımda bulunan askerler yola düştü. Kazada 4 asker yaralanırken, 9 asker de küçük sıyrıklar oldu. Yaralanan askerler çağrılan ambulanslarla Tokat'taki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı askerlerin 4'ünün hafif yaralı olduğu, diğerlerinin ise ayakta tedavi edilmeleri ve tedbir amacı ile hastaneye gönderildiği belirtildi. Tokat İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Tosunlu da olay sonrası kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.
 

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 15:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şafak torullu IP: 88.252.59.xxx Tarih : 4.01.2010 10:51:45

ucuz atlatılmış ALLAH korumuş. büyük geçmiş olsun.