7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Aşklarını ilan ettiler

AŞK İLAN DUVARI

Tokat'ta, Sevgililer Günü dolayısı bir giyim mağazası tarafından "Aşk İlan Duvarı" olarak hazırlanan vitrin camına vatandaşlar sevdiklerini yazarak aşkını ilan etti.

Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde bulunan işyerinin vitrin camını duvar desenli kağıtla kaplayan Aydın Hanlı, sevgililer gününe özel bir çalışmaya imza attı. Aşk İlan Duvarı 7'den 70'e vatandaşların dikkatini çekerken, kimileri aşkını, kimileri ise aşık olduğu takımı kaleme alarak yazdı. Hanlı, sevgililer günü dolayısı ile yaptıkları çalışmanın ilgi görmesinden mutlu olduklarını ifade ederek, "İnsanlar aşklarını duvarlara yazıyorlar. Bundan da insanlar gayet mutlu. Bu anlamda güzel tepkiler aldık. Her sene devam ettireceğiz" dedi.

Aşk İlan Duvarına yazı yazanlardan bazıları ise duygularını ifade etmeleri anlamında olumlu karşıladıkları uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

AŞK İLAN DUVARI
AŞK İLAN DUVARI
AŞK İLAN DUVARI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 16:00:02
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 22:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan IP: 88.252.13.xxx Tarih : 14.02.2010 17:57:09

Tokatta büyük bir değişim ve gelişim var. Canlılık mükemmel. Yönetenleri tebrik ediyorum. Peki ya Turhal. Tam bir köy havası hakim. Turhalın insanı bile cumartesi pazar günü tokata gidiyor. Turhalı bu hale düşürenler utansın. Tüm yönetenleriyle ilçeyi bu cansızlığa mahkum edenler mutludur. Çünkü Turhal gibi modern bir köyü yönetmek çok kolaydır. Hiç bir yeni proje çalışma yoktur.  Sahipsiz Şehrim Benim. Artova siyasetçileri kadar olamayan siyasetçiler çekin gidin. Turhal Sizden Kurtulsun bari