8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Atletlerin başarısı

Tokat Belediye Plevnespor’un başarılı sporcularından milli atlet Ali Esmer ve Sedat Say yeni sezon için Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokat Belediye Plevnespor’un 1995 yılından buyana büyük başarılara imza atan sporcular yetiştirdiğini söyledi. Başkan Çiçek, "Takımda emeğe geçen arkadaşlar teşekkür ediyorum. Atletizmde bugüne kadar bir çok başarılı sporcu yetişti. Ama bu sene farklı bir durum gelişti. İki başarılı atletimiz bir yıllı süre ile Fenerbahçe spor kulübüne kiralık olarak verildi. Bu şehrimiz adına sevindirici bir tablo, ben inanıyorum ki, geleceğe dönük olarak bundan sonra bu kulüp çatısı altında yetişecek olan atletlerimiz ilimizi ve ülkemizi tanıtmaya devam edecek. Bu bir yıllık süre içersinde sporcularımıza başarılara diliyorum" dedi.

Belediye Plevnespor Antrenörü Abdullah Yılmaz, Tokat’ta bir ilke imza attıklarını ifade ederek, "Fenerbahçe’ye transfer olan iki oyuncumuz ferdi yarışlarda Tokat ili adına yarışacak, kulüp yarışlarında ise sarı lacivert formayı giyerek Fenerbahçe için koşacak" diye konuştu.

tokat
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 14:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?