7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Aydın veda ziyaretlerine başladı

BALIKESİR'E ATANAN AYDIN, VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ömer Aydın'a, veda ziyaretleri sırasında günün anısına Tokat Gazeteciler Cemiyeti tarafından plaket takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ''Emniyet Müdürleri Kararnamesi'' ile Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'nden Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ömer Aydın, veda ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek'i ziyaret eden Aydın, Tokat Emniyet Müdürlüğü personelinin çalışkan olmasının başarıya katkı sağladığın belirterek, böylesine kaliteli bir kadro ile çalışma fırsatı olmasından ötürü mutlu olduğunu dile getirdi. Tokat'taki görev süresince gerçekleştirilen uygulamaların, örnek teşkil eden uygulamalar olduğuna dikkat çeken Aydın, yine bu görev sürecinde basınla olan ilişkilerden de genel itibari ile memnun olduğunu söyledi. Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek ise bu atanmanın başta Ömer Aydın olmak üzere herkes için hayırlı olmasını diledi. Tokat Gazeteciler Cemiyeti Şeref Defteri’ne duygularını yazan Aydın'a, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek ile Başkan Yardımcısı İhsan Uluözlü, veda ziyaretlerinin anısına plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 17:27:02
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 19:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Güllerle IP: 212.175.112.xxx Tarih : 18.01.2010 13:25:25

Güle güle gidin sayın müdürüm. Denir ya "Bayrağımın dalgalandığı her yer TÜRKİYE" İşte biz devletini seven insanlar için bayrağımızın dalgalandığı her yer Türkiye ve Aşkla çalışacağımız yer. Tokat' a güzellikler hoşluklar bırakarak gidiyorsunuz. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allah kem sözlerden kem gözlerden sizleri , sevdiklerinizi mesai arkadaşlarınızı korusun.