25
Nisan
2024
Perşembe
TOKAT

Babaya en acı sürpriz!

Hakkari'de vatani görevini tamamladıktan sonra, baba ocağına erken gelmeyi planlayan Muhammed Özdemir, sürpriz yapmak istediği babasına kavuşamadan geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

Erbaa’da yaşayan Ahmet ve Safure Özdemir çiftçinin 10 çocuğundan 4’üncüsü olan 23 yaşındaki Muhammed Özdemir, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde piyade er olarak yaptığı vatani görevinden geçen pazar günü terhis oldu.

Havayolu ile dün Samsun’a gelen Özdemir’i burada arkadaşları Seyit Ahmet Alıcı (18) ve Muhammet Naci (21) karşıladı. 3 arkadaş, Seyit Ahmet Alıcı yönetimindeki otomobille Erbaa’ya doğru yola çıktı. Otomobil, Amasya’nın Taşova İlçesi’ne bağlı Durucasu Köyü’nde kontrolden çıkarak takla attı. Salı günü babasına geleceğini söyleyen ve sürpriz yapmak için Pazartesi günü Erbaa’da olmayı hedefleyen Muhammed Özdemir yaşamını yitirdi, 2 arkadaşı ise yaralandı.

Dün akşam yakınları tarafından teslim alınarak Erbaa’ya getirilip devlet hastanesi morguna konulan Muhammed Özdemir’in cenazesi, bugün hastaneden alınarak ilçe merkezinde bulunan Büyük Cami’ye getirildi.

''SALI GÜNÜ GELİYORUM' DEDİ'

Türk Bayrağına sarılı cenazenin yanında askerler saygı duruşunda bulundu. Taziyeleri kabul eden baba Ahmet Özdemir, oğlunun izin kullanmadan askerliğini tamamladığını söyledi. Oğluyla en son geçen Cumartesi günü görüştüğünü söyleyen Özdemir, "’Salı günü geliyorum dedi’ bana. Salı günü gelecek biliyorum ben, biradarine demiş ki, ’Ben babama sürpriz yapacağım, Pazartesi günü geleceğim’ Ben bugün olarak geleceğini biliyordum. Arkadaşları havaalanından aldıktan sonra bu olay yaşanmış" dedi.

TABUTU ASKERLER TAŞIDI

Öğle namazı sonrası ilçe müftüsü Mehmet Ceylan tarafından kılınan cenaze namazına Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazenin ardından askerler tarafından taşınan cenaze defnedilmek üzere Ustamehmet köyüne gönderildi. Muhammed Özdemir’in sosyal paylaşım sitesindeki hesabına en son, "15 aylık reklam bitti. Filme devam ediyoruz" yazdığı görüldü

...
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2013 Salı 17:00:54
Güncelleme :30 Temmuz 2013 Salı 17:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özay sevgi IP: 78.170.146.xxx Tarih : 31.07.2013 20:26:10

allahın rahmet melekleri  yanında olsun  mekanın cennetiala olsun