7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Bakkallar Odası'nda seçim heyecanı

BAKKALLAR ODASINDA SEÇİM HEYECANI

Tokat Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Genel Kurulu'nda 3 başkan adayının seçim heyecanı yaşanıyor.

Birlik Düğün Salonu'nda yapılan genel kurul öncesinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Divan Başkanlığını TESOB Başkanı Mehmet Bekçi'nin yaptığı genel kurulda Tokat Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası'nın mevcut Başkanı ve aynı zamanda ikinci dönem için başkan adayı olan İhsan Tunç ilk konuşmayı yaptı. Tunç, bugüne kadar kendi güçleri nispetinde hizmet verdiklerinin altını çizerek, "Tabi bir takım olumsuzluklar da olmuştur. Belki kalpte kırmış olabiliriz. Ama bu manada 4 yıllık yapmış olduğumuz hizmetlerimizde eğer bir kusurumuz olmuşsa, işte burası genel kurul, işte burası harman yeri, hepinizden özür diliyorum" dedi.

Başkan Adaylarından Ali Kaymak ise başkan adaylarına başarılar dileyerek, seçimlere katılan esnafları selamladı. Son olarak kürsüye gelen Başkan Adayı aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan da adaylığı sürecinde söz verdiklerinin arkasında olduğunu, seçimleri kazandığı takdirde bu sözlerini yerine getireceğini kaydetti. Aydoğan, "Bu gelirlerle geçmişte bu odaya yapılan ve kazandırılan bir takım şeyler bu 4 yıl içerisinde de fazlası ile kazandırılabilirdi. Ama olmamış. Eğer Allah izin verir de bizi göreve getirirseniz anlattığımız ne varsa yapacağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 3 aday birlikte delegeleri selamdı. Listelerin divan başkanlığına teslim edilmesi ile oylamaya geçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 14:50:03
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 14:53:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?