8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Belediyeye 360 bin YTL'lik kamyon

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, belediyenin araç-gereç ve makine konusunda her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi. 

Tokat Belediyesi, araç parkına 3 adet 360 bin YTL değerinde damperli Mercedes marka kamyon ekledi. Belediyeye alınan yeni araç, makine ve ekipmanlar hakkında basına açıklamalarda bulunan Başkan Çiçek, makine parkını yenileme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, "Belediyemiz, araç gereç ve makine konusunda her geçen gün daha da güçleniyor. Bildiğiniz gibi geçen aylarda iki adet son model greyder almıştık ve bunların çalışmalarını her köşede görüyoruz. Şuanda da üç adet yeni damperli Mercedes kamyon geldi. Bu kamyonları 300 bin YTL mal ettik. Tokat Belediyesi Fen İşleri'nin daha güzel ve daha etkili çalışması amacıyla bu hizmetleri yapıyoruz. Ayrıca birkaç gün içerisinde Caterpiller marka Beko Loder kazıyı gelecek" dedi. 

Başkan Çiçek, ayrıca yol, köprü genişletme çalışmalarında kullanacak olan demir kesme ve bükme makinesi aldıklarını ifade ederek, "Belediyede çalışan arkadaşlarımızın yeni araçlarla daha iştahlı çalıştıklarını görüyoruz. Makine parkındaki yenileme çalışmalarımız istediğimiz yönde devam ediyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 18:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?