8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Bir engeli daha aştık!

TFF 2. LİG

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, "Galip geleceğimize inanarak Şanlıurfa'ya gittik ve inandığımız başarıyı elde ettik" dedi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda deplasmanda Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup eden Tokatspor, Bank Asya 1. Lig hedefi önündeki bir engeli daha aştı.

Tokatspor Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Çakırtaş, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerini Tokatspor'u centilmen şekilde karşılayıp ağırladıkları için teşekkür etti. Maç sonrasında Şanlıurfaspor taraftarının hakeme göstermiş olduğu tepkiler nedeniyle çıkan olaylara değinen Çakırtaş, bu esnada Tokat seyircisi ve oyuncularına karşı en ufak bir olumsuzluk yaşanmadığının altını çizerek, "Burada seyircinin hakeme karşı sergilemiş olduğu bir oyun var. Bunlar üzücü olaylar. Malumunuz ilk yarı kendi sahamızda Şanlıurfa ile oynadığımız maçta iki net penaltımızı hakem vermemişti. Ama Tokatspor seyircisine buradan teşekkür ediyorum. Tokat'ta bu tür olayların yaşanmasını asla gönlümüz arzu etmez. Tokatspor taraftarlarının da böyle bir şey yapmayacaklarını biz canı gönülden inanıyoruz. Bunun örneklerini yaşadık. Orda olan bir penaltı pozisyonu gibi gözüken olayda hakem atlamış kaçırmış olabilir. Çok büyük olaylara vesile olmasını gerektirecek çokta bariz bir oyun ortaya koymadılar. Şanlıurfaspor maçta gayet istekli gibi gözükse de pozisyon üretmede takımımızın göstermiş olduğu güzel oyunla buna çok fazla fırsat vermediler" dedi.

Şanlıurfa maçına takımın galip geleceğine emin olarak çıktığını ifade eden Çakırtaş, "Deplasman takımlarına karşı büyük bir başarımız söz konusu. Galip geleceğimize emindik. Şanlıurfa'ya mağlup olmak için gitmedik. Biz buradan galip geleceğimize inanarak Şanlıurfa'ya gittik ve inandığımız başarıyı elde ettik. Maçın ilk dakikalarında seyircisini arkasına alarak takım üzerimize yüklendi. Ama 5 dakikadan sonra bu üstünlüğü kırarak başa baş bir oyun sergileyerek bu galibiyeti hak ettik" diye konuştu.

Tokatspor'un oynayacağı futbolla spor kamuoyunda gündemde kalacağını belirten Çakırtaş, Akhisar Belediye takımı ile hafta sonu oynayacakları maça tüm taraftarları takımlarına destek vermek üzere davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 17:13:04
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 00:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
radres_60 IP: 78.163.134.xxx Tarih : 31.03.2010 17:32:34

ya allah aşkına takımın deplasmanda gösterdiği başarıyı evinde de göstermesini bekliyoruz kardeşim takım evinde maç kazansın ki millet takımı desteklemek için birbiriyle yarışsın sen gel evinde maç kaybet deplasmanda kazan millet kanser olacak yaf