9
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Boyraz'dan seçim değerlendirmesi

AK Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz, parti olarak stratejik bir yıla girdiklerini belirterek, "Daha güçlü bir iktidarı yakalayabilmek için önümüzdeki süreci iyi değerlendirmeliyiz" dedi. 

Parti binasında yaklaşan genel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulunan Boyraz, kentte AK Parti rozetini taşıyan bütün partililerin kendilerine verilen görev ve sorumluluğun farkında olduğunu kaydetti. Boyraz, stratejik bir yıla girdiklerinin altını çizerek, "Daha güçlü bir iktidarı yakalayabilmek için önümüzdeki süreci iyi değerlendirmeliyiz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler var. Bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimlerden başarımızı artırarak ve alnımızın akıyla çıktık, bundan sonra da aynı başarıyı yakalamak için daha çok çalışacağız. Çünkü bu ülkenin, bu şehrin insanları her şeyin iyisini hak ediyor. Bugüne kadar yaptıklarımızda milletimiz hep yanımızda oldu. Ben inanıyorum ki, biz doğrudan, haktan ve adaletten ayrılmadığımız sürece de yanımızda olacaklardır" dedi. 

Boyraz, Tokat'ın geleceğini birliktelikle kuracaklarını ifade ederek, "AK Partimiz seçimlerden daha da güçlü çıkacak. Yeter ki biz birlikteliğimize, dostluğumuza, kardeşliğimize helal getirmeyelim. Makamlarımızın ve mevkilerimizin etrafına üşüşecek olan çıkar çevrelerinin oyunlarına gelmeyelim. Partimizin siyasi rotasının esası milletimize hizmettir, ülkemizin aydınlık geleceğini tesis etmektir. Biz bu ülkenin en genç partilerinden birisiyiz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 17:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?