8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Bu çay zayıflatıyor!

KADINLARA ÖZEL ZAYIFLAMA ÇAYI

Herbalist Hilal Dabak, yağ yakıcı özelliği ve tokluk hissi veren bitkisel karışımlardan oluşan çayı yaz aylarında kadınların tercih ettiğini söyledi.

Türkiye'de yaz ayı ile birlikte bayanlar tatil öncesinde zayıflamak için ter dökmeye başladı. Sporla birlikte zayıflamada etkili yöntemlerin arasında ise bitkisel ürünler yer alıyor. Herbalist Hilal Dabak, kadınlara 8 bitkinin karışımından elde edilen form çayını tavsiye ettiklerini söyledi. Form çayın spor ve diyetle birlikte etkili olduğun altını çizen Dabak, yağ yakıcı, metabolizmayı hızlandırıcı, vücuttaki fazla suyu ve ödemi atıcı bitkiler olduğunu belirterek, "Biberiye, mate, yeşil çay, dağ kekiği, funda yaprağı, altın otu, mısır püskülü ve kiraz sapı karışımından oluşan form çayımız var. 3 öğün yemekten 20 dakika önce içilmesi gerekiyor. Tokluk hissi verdiği için daha az yemek yiyorsunuz. Yağ yakıcı özelliği ile de etkili oluyor. Normal çay gibi demleniyor. Bir su bardağı kaynar suya bir tatlı kaşığı karışımdan atılıp 5 dakika dinlendiriliyor ve süzülerek içiliyor" dedi.

Dabak ayrıca, erkeklerde göbek bölgesinde bayanlarda ise basen ve bacaklarda bölgesel yağlanma için sporla birlikte kullanmak üzere bitkisel yağlardan karışım hazırladıklarını belirterek, "Onun içersinde de yağ yakıcı yağlarımız var. Kekik biberiye, portakal yağ, gliserin, badem yağı. Bunlar tamamen yağ yakıcı özelliğe sahip. Spora başlamadan önce zayıflamak istediğiniz bölgeye streçle sarılıyor. Spor yaparken terlemeyi sağlıyor. Spor sonrasında etkisini görüyorsunuz. Vücudu hem sıkılaştırıyor, hem yağ yakıcı etkisi var. Kür şeklinde yaptığımız bu formülü 15 günle 1 ay arasında kullanılmasını tavsiye diyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 09:22:05
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 09:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?