7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Çağdaşlaşma okullarla mümkün

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, çağdaşlaşmanın temiz okullarda olabileceğini ifade ederek, "Milli Eğitim camiamız çağdaşlaşmanın en önemli mimarları" dedi.

Öğretmenler Günü programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak ve öğretmenleri makamında kabul eden Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu’na, öğretmenler çiçek takdim etti. Vali Nasuhbeyoğlu, hayatın her alanında doğru bilgiye ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bu doğru bilgiyi en doğru sağlıklı biçimde alabileceğimiz mekanlarımız eğitim kurumlarımız gençliğimizin çocuklarımızın öğretmenlerimizle birlikte geleceğe hazırlandığı kurumlarımız. Bu kurumlarımızın en iyi şekilde hizmet vermesi için kaynak ve imkanların en iyi şekilde kullanılması gerekiyor. Bu anlamda iki yıldır çok yoğun faaliyetler sürdürüldü" dedi.

Vali Nasuhbeyoğlu, çağdaşlaşmanın temiz okullar da mümkün olabileceğini ifade ederek, "Sağlık bir eğitim alabilen nesiller, çağdaş bilimin bütün bulgularıyla hangi kademede neyi alması gerekiyorsa onu alabiliyorsa işte çağdaşlaşma o. Milli Eğitim camiamız çağdaşlaşmanın en önemli mimarları, biz sadece alt yapının iyileştirilmesi anlamında değil psikolojik alt yapının iyileştirilmesi anlamında eğitim ve hizmet veren öğretmenlerimizin hizmetlerini en iyi koşullarda yerine getirmesi için elimizden gelen gayreti göstermek şeklinde bir program içersinde olmamız gerekiyor" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Ömer Albayrak, Vali Nasuhbeyoğlu’nun mesaisinin büyük bir çoğunu Milli Eğitim çalışmalarına ayırdığını hatırlatarak, "Sizlerin sayesinde bizlere emanet edilen çocuklarımızı en iyi şekilde eğitebilmemiz için biz öğretmenlere her zaman destek oldunuz. Bu vesile ile tüm öğretmen arkadaşlar adına sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

TOKAT (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2004 Cuma 10:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?